DAKO spol. s r.o. - EUROOKNA: https://www.nizkoenergeticky.cz/

Zprávy

Dako spol. s r.o. pořídila elektromobil za pomocí dotací.

Společnost Dako spol. s r.o. pořídila v rámci dotačního programu spolufinancovaného Evropskou unií "Nízkouhlíkové technologie – Elektromobilita – Výzva V", s názvem programu "Pořízení elektromobilu Dako spol. s r. o.", s cílem projektu - zavedení inovatívní technologie nízkouhlíkové dopravy, využití čisté, bezpečnější a méně nákladové dopravy s termínem realizace do 30.6.2021, s celkovými náklady 1 238,8 tis. Kč, kdy dotace bude činít 372 tis. Kč.. 

V současné době je několikaměsíční zkušenosti s ježděním:

...více

DAKO spol. s r.o. investuje do dalšího moderního strojní vybavení

Společnost DAKO spol. s r.o. investovala do moderního strojního začízení - CNC optimalizační zkracovací pily s následujícím vybavením:

- luminiscenční kamerou s měřením délek a vyhodnocující označné vady suroviny s napojením na CNC optimalizování řezů s délkovou přesností+ - 0,1 mm,
- automatickým vícebodovým upínáním suroviny před vlastním řezem pro přesné a kvalitní provedení řezu,
- třízením vykrácené suroviny do boxu nebo pro další použití dle zadaní řídicího programu CNC stroje.

Školení techniků DAKO spol. s r.o. o nejnovějších technologiích povrchových úprav

Víme, že pro spokojenost našich zákazníků můsíme držet krok s posledními věděckými výzkumy, které jsou v povrchových systémech nátěrových, impregnačních a povrstvovacích hmot vyvíjeny. Jedině tak lze zdokonalovat odolnost oken a také jejich ekologickou nenáročnost. 

Proto se technický tým společnosti DAKO spol.s r.o. zúčastňuje školení týkajícíh se novinek a posledních inovací v povrchových úpravách dřeva na třídenním semináři pořádaném koncernem Akzo Nobel Europe.

...více

Další strojní kapacity ve výrobních halách DAKO spol. s r.o.

Společnost DAKO spol. s r.o. se neustále snaží volný kapitál dále investovat do moderní strojové výbavy.

DAKO spol. s r.o. zakoupilo moderní technologie zpracování masivního dřeva s použitím CNC jednokotoučové rozřezávací a rozmítací pily se zvláštním zřetelem na čistotu řezu, jednoduchost a bezpečnost obsluhy. Investice zvýšila kvalitu řezů, výtěžnost a produktivitu. Strojní zařízení zhodnocuje kvalití dřevní hmotu a umožňuje rychlou variabilitu produkce.

DAKO spol. s r.o. na mezinárodním veletrhu LIGNA Hannover

Společnost DAKO spol. s r.o. se snaží neustále dovídat a aplikovat nejnovější poznatky oboru na své okenní a dveřní systémy s dřevařské výroby.

Proto se jeji zázemí a technicky odborný tým pravidelně účastní největších veletrhů v dřevařském průmyslu, aby se seznámil s nejnovějšími technologickými novinkami a některé z nich přenesl do své firmy. 

...více